Om os
Lidt om os

Vi kender det alle sammen godt, når man som en servicevirksomhed har taget imod for mange opgaver, som vi ikke kan udføre. Vi er her for at løse netop dettte problem. Vi formidler opgaver mellem flyttefirmaer. Som partner får din virksomhed lov til at udføre opgaver, som allerede er booket. I udfører opgaven og tager imod betaling, hvorefter vi tager vores andel.
Sådan fungerer det:
 
Gratis registrering
Du kan nemt, hurtigt og ikke mindst gratis oprette dit firma online.
 
Bliv godkendt
Såfremt din ansøgning og dit firma lever op til vores standarder, bliver du hurtigt accepteret.
 
Tag imod opgaver
Når din profil er sat op, kan du helt selv styre hvilken opgaver du vil acceptere og udføre.
 
Hurtig udbetaling
Ved tæt samarbejde mellem jeres manager og vores koordinator, arrangerer vi således, at I får betaling hver fredag for opgaver udført ugen før igangværende uge.
Hvorfor vælge os?

Når du tager imod en opgaver, aftaler du med vores koordinator, hvorledes betaling skal foregå. Det kan enten være, ved at I tager imod betaling fra kunden, eller vi overfører jeres honorar på månedsbasis.

Vores højtrangerede flyttemænd
Sådan vækster vi din forretning
 
Ingen tomme dage i kalenderen
Med vores system, tager I opgaver når det passer jer. Det er især godt for dage, hvor I ikke ellers ville have opgaver.
 
Hurtig adgang til opgavedetaljer
Opgaverne er detaljeret beskrevet inkl. eventuelle inventarliste. Så er der ingen overraskelser, når I møder op til en opgave.
 
Betalingsgaranti
Ved tæt samarbejde mellem jeres manager og vores koordinator, arrangerer vi, at I får betaling hver fredag for opgaver udført ugen før igangværende uge.